В някои случаи декоративният ефект от собственоръчно положени бои или тапети се съпровожда от някои дразнещи дефекти.

Тапети
7dfd686281cc170e69993f5ca832e397
Тапети

Удовлетворението ни от постигнатия успех, понякога се помрачава от поредица въпроси, с които търсим причини за технически допуснати грешки. Често въпросът кого да намерим за добре свършената работа е най-правилният и тогава кърти чисти извозва предлага своите услуги на вниманието на всички заинтересовани.

Къде може да са грешките – в строителните материали и лепила или в приложената технология и последователност?

Декоративният ефект на боите и тапетите зависи най-вече от здравината, гладкостта и чистотата на стените. Това е правило, което не трябва да се пренебрегва, нито свързаните с него прости технически операции. Такива могат да се окачествят като излишен труд. Именно това обяснява и причината да намете екип от специалисти, за да бъде добре свършена работата.

Стените, които трябва да се боядисват или облицоват с други материали (тапети, латекс, плоскости), трябва да бъдат сухи и добре изравнени. По тях не трябва да остават неравности от зидарията, пукнатини в мазилката или остатъци от стари материали.

33809 interer
Тапети

Как става самото полагане на материали върху стени

Съществуват някои правила, които важат при ремонт на стени. Така под внимание трябва да се вземат не само неравностите, но и прекалената влага. Местата, които подлежат на обилно намокряне, в резултат на спукани тръби в бъдеще крият голяма опасност да мухлясат, по тях да се образуват трайни петна и цвета на стени и тапети да се видоизмени.

Върху нездрави мазилки, бои и тапети не се полагат. Ронливите мазилки се вкоравят само повърхностно, а доколко е здрава една стена за реконструкция и ремонт се преценява по отделните части, независимо от общото състояние на помещенията.

Внимание трябва да се обърне и на навлажняването на подпухнали мазилки, които могат да се издуят и не след дълго да паднат.

b5b044829262429fb79e8a469b5346e7
Тапети

В зависимост от плануваният ремонт на стени могат да се потърсят услугите на фирма кърти чисти извозва, която да съдейства, както по време на къртачни работи, прекарване на водопроводи и тръби, ел. инсталация, така и за изхвърляне и почистване на терените след ремонтна дейност.

Facebook Comments

Related Post